شرایط و مدارک مورد نیاز برای تحصیل در کانادا

چهارشنبه 2 خرداد 1397
11:01
زهرا داوند

شرایط و مدارک تحصیل در کانادا به شرح زیر میباشد : اخذ ویزای تحصیلی کانادا نیازمند مکاتبه با دانشگاه و گرفتن پذیرش می باشد. برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا، داشتن پذیرش از یکی از دانشگاه های کانادا ضروری می باشد. همچنین ارائه مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه نیز جز شرایط اولیه دانشگاه ها می باشد. ویژگی های ویزای تحصیلی کانادا اجازه کار به مدت 20 ساعت در هفته امکان گرفتن بورسیه و پوشش قراردادن هزینه های دانشگاه هزینه های شخصی 1000 دلار ماهانه عدم وجود وقفه زیاد تحصیلی ( کمتر از 5 سال) آیلتس 6 برای کارشناسی – آیلتس 6.5 برای کارشناسی ارشد
برچسب ها: تحصیل در کانادا ,
[ بازدید : 16 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مهاجرت به کانادا است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار ایجاد وبلاگ عکس عاشقانه فال حافظ فال حافظ خرید بک لینک خرید آنتی ویروس دانلود آهنگ جدید دانلود تک آهنگ انجام پروژه متلب افزایش فالوور اینستاگرام ثبت برند مجله اینترنتی دلنا
بستن تبلیغات [X]