ویزای مولتی کانادا برای چه افرادی مناسب است ؟

سه شنبه 25 ارديبهشت 1397
13:03
زهرا داوند

پیشنهاد ویژه برای افرادی که شرایط و امکان مهاجرت از طریق تحصیلی ، کاری و یا سرمایه گذاری به این کشور را ندارند و قصد آنها از مهاجرت دریافت اقامت می باشد ، آن است که اقامت ۵ ساله کانادا یا همان ویزای مولتی کانادا را انتخاب کرده و از این طریق وارد کشورشوند. لازم به ذکر است که دریافت این ویزا از نوع مولتی پل می باشد بنابراین افراد می توانند بدون محدودیت به کشور کانادا داخل و یا از آن خارج گردند و از دیگر مزایای این نوع ویزا آن است که بر خلاف ویزای مدت دار کشورهای عضو شینگن ،( که در همان دفعه اول درخواست، اجازه اقامت ۵ سال را نمی دهند و باید به صورت ۱ سال به ۱ سال تمدید شود ) برای دریافت این نوع ویزا در همان دفعه اول درخواست ، اگر با درخواست ویزا مطابق شرایط و مدارک موافقت گردد ، اجازه اقامت ۵ ساله داده می شود و نیاز به تمدید نخواهد داشت.
[ بازدید : 23 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مهاجرت به کانادا است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار ایجاد وبلاگ عکس عاشقانه فال حافظ فال حافظ خرید بک لینک خرید آنتی ویروس دانلود آهنگ جدید دانلود تک آهنگ انجام پروژه متلب کاغذ دیواری مجله اینترنتی دلنا آپلود عکس رایگان انجام پروژه متلب انجام پروژه های دانشجویی
بستن تبلیغات [X]