شرایط تحصیل در کانادا و بورس تحصیلی

شنبه 29 ارديبهشت 1397
13:17
زهرا داوند

شرایط تحصیل در کانادا با استفاده از بورس تحصیلی بدین صورت است که دانشگاه های کانادا در انتخاب دانشجویان اختیار کامل دارند. شرط ورود به دانشگاه ها معدل و نمرات سال آخر دانش آموزان در دبیرستان ها است. شرایط پذیرش در دانشگاه‌ های کانادا برای دانشجویان تمام‌وقت و نیمه‌وقت یکسان است و در خصوص پذیرش دانشجو برای تحصیلات تکمیلی دانشگاه ها بر اساس ضوابط خود اقدام می‌نمایند. مراکز آموزش عالی در کانادا مستقل هستند و مدارک دانشگاهی را خودشان صادر می‌کنند. اکثر دانشگاه هادر کانادا انگلیسی زبان هستند ولی 7 دانشگاه دو زبانه نیز وجود دارد. دانشگاه تورنتو(University of Toronto )و بریتیش کلمبیا(British Colombia) از دانشگاه های معتبر در کانادا می باشد.
برچسب ها: تحصیل در کانادا ,
[ بازدید : 2 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]

مهاجرت به كاناىا اؤ ءريق كار و گرفتن وكيل مهاجرت

جمعه 28 ارديبهشت 1397
15:24
زهرا داوند

مهاجرت به کانادا از طریق کار و همچنین گرفتن وکیل مهاجرت یکی از موضوعات بسیار مهم و تخصصی است که بسیاری از متقاضیانمهاجرت به کانادا از طریق کار و همچنین اخذ اقامت کانادا به دنبال موضوعات مرتبط با آن مانند مهاجرت به کانادا از طریق تخصص در سایت های مهاجرتی هستند كه متقاضیان باید دقت نمایند از سایتهای با وکلای با تجربه و معتبر اقدام نمایند .
[ بازدید : 4 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]

انواع مختلف ویزای توریستی کانادا مانند ویزای مولتی کانادا

چهارشنبه 26 ارديبهشت 1397
13:04
زهرا داوند

اگر برای ورود به کشور کانادا به ویزا نیاز دارید، می‌توانید درخواست ویزای توریستی بدهید (ویزای اقامت موقت)‌. این ویزا دو نوع دارد: ویزای یکبار ورود و ویزای چندبارورود یا ویزای مولتی کانادا هر دو نوع این ویزا برای مدت ثابتی معتبر هستند و پس از انقضا نمی توان از آنها استفاده کرد. ویزای چندبارورود، به مهمانان اجازه می‌دهد تا بدون درخواست مجدد ویزا، به کشور کانادا رفت و آمد داشته باشند. این ویزا می‌تواند برای بیش از ۱۰ سال یا یک ماه پیش از انقضای پاسپورت‌تان، اعتبار داشته باشد شما باید پیش از سپری‌شدن موعد ویزای خود وارد کشور کانادا شوید.
[ بازدید : 2 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]

ویزای مولتی کانادا برای چه افرادی مناسب است ؟

سه شنبه 25 ارديبهشت 1397
13:03
زهرا داوند

پیشنهاد ویژه برای افرادی که شرایط و امکان مهاجرت از طریق تحصیلی ، کاری و یا سرمایه گذاری به این کشور را ندارند و قصد آنها از مهاجرت دریافت اقامت می باشد ، آن است که اقامت ۵ ساله کانادا یا همان ویزای مولتی کانادا را انتخاب کرده و از این طریق وارد کشورشوند. لازم به ذکر است که دریافت این ویزا از نوع مولتی پل می باشد بنابراین افراد می توانند بدون محدودیت به کشور کانادا داخل و یا از آن خارج گردند و از دیگر مزایای این نوع ویزا آن است که بر خلاف ویزای مدت دار کشورهای عضو شینگن ،( که در همان دفعه اول درخواست، اجازه اقامت ۵ سال را نمی دهند و باید به صورت ۱ سال به ۱ سال تمدید شود ) برای دریافت این نوع ویزا در همان دفعه اول درخواست ، اگر با درخواست ویزا مطابق شرایط و مدارک موافقت گردد ، اجازه اقامت ۵ ساله داده می شود و نیاز به تمدید نخواهد داشت.
[ بازدید : 4 ] [ امتیاز : 4 ] [ نظر شما :
]

ویزای مولتی کانادا برای چه افرادی مناسب است ؟

سه شنبه 25 ارديبهشت 1397
13:03
زهرا داوند

پیشنهاد ویژه برای افرادی که شرایط و امکان مهاجرت از طریق تحصیلی ، کاری و یا سرمایه گذاری به این کشور را ندارند و قصد آنها از مهاجرت دریافت اقامت می باشد ، آن است که اقامت ۵ ساله کانادا یا همان ویزای مولتی کانادا را انتخاب کرده و از این طریق وارد کشورشوند. لازم به ذکر است که دریافت این ویزا از نوع مولتی پل می باشد بنابراین افراد می توانند بدون محدودیت به کشور کانادا داخل و یا از آن خارج گردند و از دیگر مزایای این نوع ویزا آن است که بر خلاف ویزای مدت دار کشورهای عضو شینگن ،( که در همان دفعه اول درخواست، اجازه اقامت ۵ سال را نمی دهند و باید به صورت ۱ سال به ۱ سال تمدید شود ) برای دریافت این نوع ویزا در همان دفعه اول درخواست ، اگر با درخواست ویزا مطابق شرایط و مدارک موافقت گردد ، اجازه اقامت ۵ ساله داده می شود و نیاز به تمدید نخواهد داشت.
[ بازدید : 3 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]

شرایط کار برای افراد دانشجو و تحصیل در کانادا

شنبه 22 ارديبهشت 1397
14:58
زهرا داوند

دانشجویانی که موفق به اخذ ویزای تحصیلی کانادا برای تحصیل در کانادا شده اند میتوانند به صورت پاره وقت در دانشگاه ها مشغول به کار شوند و یا قادرند20 ساعت در هفته درمحیط خارج از دانشگاه کار کنند. البته از سال دوم به بعد میتوانند به صورت تمام وقت مشغول به کارشوند. دانشجویانی که موفق به اخذ تابعیت کانادا شده اند و اقامت تحصیلی کانادا را گرفته اند، می توانند در خوابگاه های دانشجویی مربوط به دانشگاه ها یا در پانسیون ها اقامت داشته باشند یا می توانند بیرون از محیط دانشگاه ها یک واحد کامل یا یک اتاق اجاره کنند. دانشجویانی که تمایل به اقامت در خوابگاه های دانشگاه را دارند با توجه به امکانات خوابگاه ماهانه مبلغی حدود 300 تا 700 دلار را می بایست پرداخت کنند. دانشجویانی که اقامت در پانسیون ها را انتخاب میکنند با توجه به محل پانسیون و برخی خدمات میبایست در ماه حدود 700 دلار پرداخت کنند و دانشجویانی که خارج از دانشگاه یک اتاق با سرویس مشترک یا یک واحد کامل اجاره می کنند با توجه به محل اقامت ، ماهانه میبایست مبلغی حدود 400 تا 900 دلار بابت اجاره پرداخت کنند لذا اغلب آنان تمایل به داشتن همخانه دارند تا هزینه هایشان را کاهش دهند.
برچسب ها: تحصیل در کانادا ,
[ بازدید : 4 ] [ امتیاز : 2 ] [ نظر شما :
]

شرایط کار برای افراد دانشجو و تحصیل در کانادا

شنبه 22 ارديبهشت 1397
14:57
زهرا داوند

دانشجویانی که موفق به اخذ ویزای تحصیلی کانادا برای تحصیل در کانادا شده اند میتوانند به صورت پاره وقت در دانشگاه ها مشغول به کار شوند و یا قادرند20 ساعت در هفته درمحیط خارج از دانشگاه کار کنند. البته از سال دوم به بعد میتوانند به صورت تمام وقت مشغول به کارشوند. دانشجویانی که موفق به اخذ تابعیت کانادا شده اند و اقامت تحصیلی کانادا را گرفته اند، می توانند در خوابگاه های دانشجویی مربوط به دانشگاه ها یا در پانسیون ها اقامت داشته باشند یا می توانند بیرون از محیط دانشگاه ها یک واحد کامل یا یک اتاق اجاره کنند. دانشجویانی که تمایل به اقامت در خوابگاه های دانشگاه را دارند با توجه به امکانات خوابگاه ماهانه مبلغی حدود 300 تا 700 دلار را می بایست پرداخت کنند. دانشجویانی که اقامت در پانسیون ها را انتخاب میکنند با توجه به محل پانسیون و برخی خدمات میبایست در ماه حدود 700 دلار پرداخت کنند و دانشجویانی که خارج از دانشگاه یک اتاق با سرویس مشترک یا یک واحد کامل اجاره می کنند با توجه به محل اقامت ، ماهانه میبایست مبلغی حدود 400 تا 900 دلار بابت اجاره پرداخت کنند لذا اغلب آنان تمایل به داشتن همخانه دارند تا هزینه هایشان را کاهش دهند.
برچسب ها: تحصیل در کانادا ,
[ بازدید : 4 ] [ امتیاز : 1 ] [ نظر شما :
]

معرفي يكي از راههای مطمئن برای مهاجرت به کانادا

پنجشنبه 20 ارديبهشت 1397
13:23
زهرا داوند

برای مهاجرت به کانادا راه های زیادی وجود دارد ولی مهاجرت از راه تحصیل در کانادا همیشه به عنوان بهترین راه برای مهاجرت توصیه می شود . چون در مقایسه با دیگر راه های مهاجرتی با هزینه کمتر می توانید اقدام کنید و اقامت متقاضی تا پایان تحصیل در کشور مورد نظر مقدور خواهد بود. برای متقاضیان ادامه تحصیل در سایر کشورها قطعاً اعتبار و رتبه دانشگاه انتخابی و همچنین امکانات موجود در کشور مورد اقدام بسیار مهم می باشد از همین بابت ادامه تحصیل در کشور کانادا جزو انتخاب های اصلی متقاضیان می باشد.
برچسب ها: تحصيل در کانادا ,
[ بازدید : 2 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]

برنامه مهاجرت تجاری برای اقامت در کانادا

چهارشنبه 12 ارديبهشت 1397
11:45
زهرا داوند

برنامه مهاجرت تجاری برای اقامت در کانادا در جستجوي جذب افراد با تجربه تجاری و يا مديريتی است كه به توسعه اقتصاد كانادا كمك خواهد كرد. اگر شما در جستجوی انجام يك سرمايه گذاری در كانادا يا شروع يك تجارت در كانادا هستند چندين راه برای انتخاب شما وجود دارد. شما يا مي‌توانيد تحت برنامه فدرال پذيرش شويد يا مي‌توانيد درخواست پذيرش خود را از طريق يكي از برنامه‌هاي استانی ارائه دهيد. چندين انتخاب براي شما برای درخواست به عنوان مهاجر تجاری وجود دارد كه در زير ليست شده است. مهاجرت تجاری فدرال: براي درخواست كنندگان تجاری كه تمايل به اقامت در هر استان يا منطقه به جز كبك دارند. — مهاجرت تجاری كبك: برای درخواست كنندگان تجاری كه تمايل به اقامت در استان كبك دارند. مهاجرت تجاری برنامه‌هاي استانی: براي درخواست كنندگان تجاری كه تمايل به اقامت در يك استان مشخص دارند. بيشتر استانها در كانادا داراي توافقی با دولت كانادا هستند كه به آنها اجازه مهاجرت افرادی را مي‌دهد كه تمایل دارند در آن استان اقامت گزینند.
برچسب ها: اقامت در کانادا ,
[ بازدید : 4 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]

برنامه خویشاوندی برای مهاجرت به کانادا

سه شنبه 11 ارديبهشت 1397
12:51
زهرا داوند

شرایط برنامه خویشاوندی برای دیگر افراد خانواده جهت اقامت در کانادا دارای شرایطی میباشد شهروندان کانادا و همینطور افرادی که دارای اجازه اقامت دائم کانادا هستند به شرط اینکه ساکن کانادا باشند میتوانند بعنوان حامی (Sponsor) برای مهاجرت افراد درجه اول خانواده خود اقدام نمایند. فرد یا افراد اسپانسر کننده باید متعهد شوند که کلیه اقدامات لازم را برای کمک به استفرار اعضای خانواده خود و وابستگان آنها که همراه با آنها به کانادا مهاجرت مینمایند به عمل آورند. بسته به نسبت خانوادگی فرد کانادایی و و بستگان او در خارج از کاناداو با توجه به مقررات استانی که فرد کانادایی در آن زندگی میکند فرد اسپانسر شونده میتواند نسبت به اخذ اقامت دائمی کانادا اقدام نماید. با توجه به مجموعه روشهایی که برای کسب اقامت کانادا وجود دارد و با درنظر گرفتن نسبت خانوادگی که میان فرد کانادایی و اعضای خانواده او در خارج از کانادا برقرار است افراد میتوانند از یکی از مسیرهای فدرال ؛ کبک و یا برنامه های استانی به شرح ذیل جهت کسب اقامت کانادا اقدام نمایند. مهاجرت خویشاوندی روش فدرال: اگر یکی از اعضای خانواده شما در هر نقطه ای از خاک کانادا به غیر از استان کبک زندگی میکند میتوانید از مسیر فدرال اقدام به ارائه درخواست خود نمایید. مهاجرت خویشاوندی روش کبک: اگر عضو کانادایی خانواده شما در استان کبک سکونت دارد شما میتوانید از مسیر کبک اقدام به ارایه درخواست مهاجرت نمایید. مهاجرت خویشاوندی روش استانی: برخی استانها و نواحی کانادا جهت افراد مقیم همان استان که قصد دعوت از بستگان خود را برای مهاجرت به کانادا دارند، برنامه های استانی خاص خود را دارا میباشند که با در نظر گرفتن مقررات مربوط به هر استان اقدام به تقاضای مهاجرت نمود.
برچسب ها: اقامت در کانادا ,
[ بازدید : 3 ] [ امتیاز : 1 ] [ نظر شما :
]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مهاجرت به کانادا است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار ایجاد وبلاگ عکس عاشقانه فال حافظ فال حافظ خرید بک لینک خرید آنتی ویروس دانلود آهنگ جدید دانلود تک آهنگ انجام پروژه متلب میهن ام پی تری پرینتر سه بعدی
بستن تبلیغات [X]